The start of something new.

Hej!

Så, detta är mitt allra första officiella inlägg på min nya blogg! Kul att ni hittat hit (om ni nu är några som kommer att läsa det här haha, i hope so!). Jag heter iallafall Mary, är 28 år gammal och bor i Homa bay i Kenya. Jag jobbar på ett bibliotek här i staden som är ganska litet, vi är 5 personer med mig inräknat som jobbar tillsammans. Jag trivs superbra här och har ju bott här i 8 år nu. Jag flyttade hit efter studenten brukar jag säga, jag var ju 18 år och skulle fylla 19 när jag tog studenten från mitt gymnasium hemma i Borås där jag är born and raised. Jag hade några ströjobb hemma på Espresso house och någon klädaffär innan jag bestämde mig för att resa till Kenya, då hade jag hunnit fylla 20 år. Jag skulle egentligen bara vara här i en månad, men eftersom jag trivdes så bra här, med hur enkelt man lever, de fantastiska människorna jag träffade och möjligheten jag blev erbjuden, att hjälpa till att starta upp deras första bibliotek här i Homa Bay, bestämde jag mig för att stanna.

Min blogg kommer att handla om mitt liv här i Kenya, mitt jobb och mina kollegor men också mina tankar och känslor om olika saker, lite som en dagbok antar jag. Det kan vara kul för mig att ha och blicka tillbaka på, även för min familj att följa, så dom kan se vad jag har för mig om dagarna här nere. Jag har 2 systrar, en som är 2 år äldre än mig (och alltså fyller the big 3 0 i år haha, vet att du älskar mig Jolene) och en som är 2 år yngre än mig, Cassandra. Och såklart min älskade mamma och pappa som är världens bästa! Saknar min familj väldigt mycket, men hur konstigt det än låter så har vi en väldigt nära relation med varandra men också nära och bra kontakt även fast vi är väldigt utspridda i världen. Jolene bor i Kanada med sin man och deras 2 år gamla son, Jamie. Cass bor i stockholm och pluggar mode. Vi systrar är alla 3 VÄLDIGT olika, men ändå så lika, klyschigt? Ja.

Men som sagt, min blogg kommer alltså att handla om mitt liv här i Kenya, mitt jobb och framtidsplaner. Jag har nämligen börjat fundera på vad jag ska göra med mitt liv haha. Ska jag stanna här, eller börja något nytt? Jag drömmer nämligen om att börja plugga det jag alltid velat göra, digital marknadsföring. Jag har läst några böcker här i biblioteket om marknadsföring, bl.a. om sökmotoroptimering vilket jag tycker låter så himla spännande.

Nä nu har jag ju skrivit hur långt som helst, wow! Jag som kämpade med att ens komma igång och skriva i början, men när man väl börjar så rullar det väl bara på antar jag, jag har mycket att prata med er om!

Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi snart igen, ska försöka lägga upp några inlägg varje vecka tänkte jag. Jag har ganska mycket tid att sitta även på biblioteket och skriva av mig ibland när jag inte har så mycket att göra.

I’m out,

Love Mary x

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *