En tisdag i värmen.

Hej igen!

Jag sitter just nu, tisdag morgon, på biblioteket och jobbar, men kom på att jag har ju min nya fina blogg, och blev så sugen på att skriva ett litet inlägg bland arbetet med att placera ut lånade böcker.

Jag har hört att det har blivit lite mer vårigt i sverige, det var min syster, Cass (Cassandra) som bor i stockholm väldigt glad över, dom hade haft sol hela helgen sa hon. Jag har alltid sol här nere, det kan hon blir rätt avis på, haha. Vi pratade på facetime igår, det brukar bli att vi gör det några gånger i veckan. Hon berättade att plugget går bra och att hon dejtar någon kille som hon verkligen börjar gilla, dom har väldigt kul ihop och träffas rätt ofta. Hon (som alltid) frågade mig hur det går på den fronten, och jaa, sen jag och John gjorde slut har jag inte direkt kollat på någon ny om man säger så. John och jag dejtade i ett år ungefär, han bodde här i 2 år och kommer från orlando i USA. Han var här och hjälpte till med ett projekt som gick så bra att han inte behövdes så länge. Därför åkte han hem till orlando igen och vi slutade att träffas, vi skildes åt på ett väldigt bra sätt, han ville egentligen inte åka, men han kunde inte stanna. Jag ville inte att han skulle åka heller, så vi har fortfarande kontakten och han vill att jag ska åka till usa och börja plugga där, vilket jag ju faktiskt funderar på, men jag vet inte.

Jag har läst ut boken om marknadsföring som jag pratade om i förra inlägget, väldigt bra var den så jag började direkt läsa en till, denna gången om facebook byrå. Jag har inte kommit så långt än, men har redan lärt mig flera saker jag inte hade en aning om, så det bådar gott! Jag berättar mer när jag läst mer.

Jag borde egentligen fortsätta att placera ut böcker nu, men jag ska nog hämta en kopp té och en frukt först, för att ladda upp lite mer energi, den tar snabbt slut här när det är så varmt. Vi jobbar ju inomhus med AC men det blir ett annat tempo här än hemma i sverige, och det är mycket pågrund av värmen.

Vi hörs snart igen lovies.

Love Mary x


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *