Uppfinningarnas queen.

Hej allihopa, torsdag idag och jag sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe, typ, klockan är snart halv 12 här så oj det tar jag tillbaka haha, jag dricker bara kaffe, inte morgonkaffet. Morgonen har gått sjukt fort idag, vi har haft saker att göra hela tiden och då brukar tiden gå fort. Men snart dags för lunch då!

Det var ju inte så längesen vi hördes så det är inte jättemycket som hänt, dagarna rullar på och vi har haft väldigt bra/stabilt väder det senaste, det har varit lite regnperioder nu vilket är superskönt, det behövs verkligen för allt här nere, människorna, djuren, naturen. Men nu har det varit lite soligt igen utan de extrema tempraturerna som 35-40 grader, istället har vi legat på runt 25-30 vilket är en superstor skillnad. När det regnade som mest förra veckan var jag faktiskt och kollade på hundtäcke hansesgården. För att få lite inspiration om hur jag skulle kunna sy några täcken för några hundar som brukar hålla till här omkring. När det regnar så extremt mycket och en av hundarna har något sår så får det inte läka, det är alltid blött och hittar de inget skydd för regnet så får såret aldrig liksom vila och torka till sig så det läker. Därför tänkte jag att jag kunde sy några hundtäcken själv kanske, som jag kan sätta på hundarna om dom har något sår eller så.

Jag har också börjat göra en egen blom-pidestal till mig hemma, jag vill ha någon växt lite högre upp från golvet, och det verkar som att den blir rätt snygg asså. Jag kan kanske lägga in en bild på den när den är färdig, OM den blir någorlunda bra och snygg haha. Jag tycker det är väldigt roligt att pilla med sånna här grejer. Ofta när jag vill ha något unviker jag att köpa det, utan försöker alltid lösa det själv på något sätt först. Som till exempel med mitt nattduksbord jag har bredvid sängen, istället för att köpa ett bord tog jag en trälåda vi hade haft böcker i på biblioteket och ställde på höjden bredvid sängen, blev hur bra som helst. Kan även ha mina böcker ställda i liksom “hålet” på lådan och min vattenflaska och sånt man har på nattduksbordet. “Var gömmer du din dildo då?” frågade Cass när jag berättade om min fina uppfinning för henne, såklart.. Den har jag i en annan låda sa jag… under sängen hahaha. Nu vet ni det!

Jag ska ta lunch nu, vi hörs nästa gång! Hoppas ni har det bra älsklingar,

Love Mary x


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *