Pratade med min pappa igår och han satt med något så roligt som att hålla på att jämföra elbolag! Lät ju dötrist och något som jag inte alls kände mig speciellt avundsjuk på 😊. Han var dock helt inne i detta och hade en lång utläggning för mig om vad man bör tänka på när man jämför elpriser för villa. Att han går in för saker och ting och nördar ner sig totalt är dock ingen överraskning för mig så jag blir inte förvånad över att han inom kort även förmodligen kan titulera sig el-expert.

Tydligen så finns det en mängd olika aspekter att ta hänsyn till när man ska välja elbolag och senare även elavtal. Är man enbart ute efter billigast möjligt eller vill man hellre ha en trygghet och binda upp sig med ett fast pris? Är det viktigt att ha enbart förnybar energi eller kan man vara ok med el från kärnkraft och fossila källor? Hur är elbolaget i övrigt, gällande kötider till kundtjänst, garantier m.m. Helt klart väldigt många aspekter att ta hänsyn till och definitivt mer än jag själv hade kunnat tro.

Känns som man är väldigt långt ifrån den verkligheten när man är här nere. Fick i morse t.ex. äntligen en ny leverans med böcker, en rejäl leverans med en massa lådor fulla med böcker. Jättekul! Och det ska verkligen bli roligt att nu sätta igång och packa upp dessa och börja sortera och registrera in dem i vårt system. Älskar den här biten av mitt jobb när man får ta emot alla dessa gåvor med böcker som vi erhåller och gå igenom vilka böcker som vi fått denna gång. Gå runt i biblioteket och sortera in alla böcker rätt efter kategori och författare. Äh nu blev jag riktigt taggad på att bara ta tag i detta arbete så nu får det räcka med bloggande för idag så hörs vi när vi hörs helt enkelt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *