Invigning

Hejsan allihopa! Hur hade ni det under påsken? Här jag bor har man ju inte liknande traditioner och även om jag inte saknar sill så mycket som jag borde i och med mitt svenska blod, så saknade jag kanske lite tid med min familj. Jag har ju så mycket här med men just den här påsken tänkte jag extra mycket på min familj.

Men saker och ting händer här och det är jättekul. På biblioteket har det skett en liten renovering, vilket har gjort att vi har omorganiserat lite runt om böckerna och fått det lite snyggare hos oss. I och med denna extrema renoveringen (läs det med sarkasm), så har vi gjort en liten invigningsfest. Vi fick låna ett par köstolpe stilino för att få en liten exklusivare känsla, vi hade med ett rött band som hängde och när folk skulle få komma in klippte vi av bandet. Vi har haft en begränsad budget för det här, vilket har gjort att vi har fått vara väldig kreativa men vi lyckades bra. Vi bjöd på lite tilltugg, lite dryck och en trevlig atmosfär, en vän till en av mina vänner här är musiker och ställde upp helt gratis på att underhålla folk vilket gjorde det hela ännu bättre.

Det här får mig att tänka på hur bra det är med att vi människor är kreativa. Vi har så många resurser inne hos oss, bara vi utnyttjar dem på rätt sätt. Det hjälper oss att klara det mesta och det tycker jag att vi alla ska kämpa för att uppnå. Här om dagen lyssnade jag på en podd om det här med att vara lycklig och under en specifik stund sa dem att lyckan är ju när en person utforskar sina talanger och lever de ut till 100 %. Ni vet att jag funderar på att göra något annat än biblioteket men frågan är, vilka är mina talanger så jag kan utforska dem och utvinna dem?

Det är något jag får fundera över mina kära!

Än så länge, ska jag iväg och läsa lite,

Ha de fint!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *