Renoveringar på bibblan

Hej allihopa!

Här i dag på biblioteket har vi haft renovering på taket. Materialet som användes var kanalplast, vilket kommer att göra biblioteket ännu ljusare. Kanalplast har egenskapen att göra rum mycket ljusare eftersom att det är genomskinligt. Mycket bra tycker jag, då biblioteket ibland kan kännas lite mörkt. Även en bra lösning då det är väldigt mycket sol här i Kenya!

På tal om sol och andra härligheter har jag börjat fundera på ännu en resa som hade varit trevlig att göra. Visst hade det varit trevligt att resa till Norge? Jag vet, ni där hemma tänker ”Norge, varför just Norge när hon bor i Kenya”? Jo, eftersom det verkar vara sån otroligt vacker natur, berg och inte för att tala om fjordarna! Det känns som att man var lite bortskämd när man kunde åka till Norge över en weekend bara sådär, när man bodde i Sverige. Mina kollegor här på biblioteket har även babblat om hur fantastiskt vackert Norge ser ut (i alla fall på bilderna) och att de definitivt hade velat åka med (om jag nu bestämmer
mig för detta tillslut haha). Jag får nog definitivt hålla med om detta, har suttit nu hela eftermiddagen och drömt mig bort till vackra landskap och fantastisk natur.

I samband med detta skulle jag också kunna hälsa på min familj i Sverige. 2 flugor i en smäll alltså! Nu går vi ju även mot sommartider vilket innebär varmt och skönt väder i Norge också, fast dock inte samma värme som det kan bli här i Kenya haha. Jag ser nu här framför mig att de har börjat sätta upp kanalplast här i taket. De bär just nu kanalplast genom hela biblioteket och upp för trapporna för att kunna sätta upp detta. Lite livligt blir det här inne, i alla fall för att vara ett bibliotek kan jag tycka hehe! Nu ska jag drömma vidare om mina resor och kanske hjälpa till med en hand till byggarbetarna.

Ha det så trevligt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *