Äntligen fick jag ta på dem!

Kommer ni ihåg att jag någon gång pratade om lustgaspatroner, såna för att göra vispgrädde ur en sån typ termos, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Hur som helst, jag har ialla fall hittat såna!

Asså det går att göra vispad grädde på annat sätt, självklart men jag har velat ha såna patroner innan. Jag har ju en sån maskin och tänker att det är rätt najs att bara stoppa in grädden och få ut den vispad på ett par sekunder. Så här om dagen var jag och besökte en annan stad här i Kenya, under en eftermiddag jag och en kollega bestämde oss för att ta en promenad runt standen. Vi gick inte allt för länge när vi gick in i en butik och som fallen från himlen stod det en man med dessa patroner i handen. Han jobbade självklart på butiken och hade precis fått in dem.

Ibland kan jag underskatta det här med att hitta grejer som jag tror bara existerar i Sverige. Det har hänt mig ett par gånger med andra saker, jag tänker ”åh, vad skönt det vore med en vinöppnare men de har det säker inte här”. När jag minst anar det så vips hittar jag det. Det har verkligen hänt mig en massa gånger och då funderar på om det är jag som är så dålig på att hitta runt och dömer i förtid att jag inte ska hitta det jag behöver.  

Hur som helst, jag är superglad för att jag hittade dessa lustgaspatroner och nu ska de komma till rätt användning, det vill säga en himla massa vispad grädde på alla tänkbara saker det kan passa med! Jag kanske ska starta ett kafé här i Kenya, kanske till och med så att jag döper det till ”Fika”.

Ha så kul!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *