Tyck synd om mig!

Jag är verkligen usel på att uppdatera min blogg! Det krävs tydligen att jag ska ligga uppkrupen i soffan under en filt och titta på usla tv-serier från 90-talet för att jag ska få tummen ur! Ärligt talat, hur länge har den där ”Hem till gården”hållit på egentligen :O

Jag är ju som ni kanske vet en rastlös själ, så det här med att vara sjuk strider helt mot min personlighet och självbild. Tyvärr så lyssnar inte min kropp på mig. Den heller. 

Eftersom det nu är sååå synd om mig så passar jag på att söka bekräftelse från er alla i min ynklighet. Det började för bara några dagar sedan med att näsan började rinna. Jag föredrar helt klart att vara tät i näsan och låta som en groda. Min näsa däremot tyckte tydligen det var helt okej att börja droppa utan någon som helst förvarning. Då menar jag inte att det börjar killa lite i näsan innan, så man har en chans att strategiskt suga in det med en snabb inandning. Nä, här kör vi ”all in” och bara öppnar kranen utan någon som helst förvarning. Jag satt på jobbet när det började och jag trodde att ingen hade märkt något tills jag gick på toaletten. I spegeln såg jag hur mitt smink var helt försvunnet under min näsa! Jag såg ut som en inverterad clown :O

Bara några timmar senare så började febern komma smygande så det var bara att bita i det sura äpplet och packa ihop sina grejer och bege sig hemåt.

Den första tanken som slog mig var att det kunde vara Covid så jag tog vägen om en självtestningsstation och jag kan nu glatt meddela att jag  ”bara” är sjuk 😀

Just nu ligger jag ensam hemma, så det är ingen som varken tycker synd om mig eller skämmer bort mig. Snyft. Efter ett halv avsnitt av tidigare nämnd tv-serie så började jag googla på mobilen om ”superkurer” och ”lifehacks when you´re sick”. Tyvärr utan något som helst vettigt resultat. Hur svårt kan det vara egentligen?

Man borde ha en magisk spegel eller något, precis som i Snövit (har precis skaffat Disney+) och plöjer igenom massa filmer. Jag kan se mig själv stå framför spegeln och utbrista:

Sedan levde jag givetvis lycklig och frisk i alla mina dagar! 

Jag läste precis igenom mitt sista stycke och inser att febern nog har stigit mer än jag trodde 🙂 Jag ska försöka att få lite vila innan någon kommer hem som jag kan köra med resten av dagen.

Ha det skönt alla vänner!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *