Inget julbord …eller?

Hej allihopa! 

Man märker att det är många som antingen jobbar hemifrån eller sitter i karantän dessa tider. Aldrig har väl sociala medier fyllts av julpynt, dekorationer och bilder av bakverk redan i början av november :O Jag tror att folk har ett behov lysa upp sin tillvaro och göra det lite mysigt när man tillbringar så mycket tid i hemmet. Jag känner faktiskt lite likadant själv när man går här hemma i mörkret och inte träffar så mycket människor som man skulle vilja. 

Vi har haft tur på mitt jobb då vi har stora lokaler och kan flytta runt så vi kan sitta på säkra avstånd från varandra. Det gör att jag i alla fall kan prata med andra människor än min familj på dagarna, vilket känns skönt. För ungefär en vecka sedan så fick vi tråkiga besked från ledningen. Det skulle inte bli något julbord med företaget i år. Trots att jag inte är ett jättestort fan av julmat, så blev jag ändå besviken. För mig räcker det med ett julbord per år och det behovet har alltid fyllts utav företaget och mina fantastiska kollegor. Nu när vi fick beskedet att det inte blev av, så upptäckte jag att jag kanske gillar julbord mer än jag tror!

Men så idag så fick vi nya besked! Företaget hade lyckats hitta en restaurang som kan leverera coronasäker catering julbord här i Göteborg. Ett allmänt jubel kunde höras över kontorslandskapet och mentala high fives delades ut till höger och vänster. Äntligen något kul för oss alla att kunna se fram emot! Jag har aldrig varit så sugen på sill, skinka och köttbullar i hela mitt liv! I och med att vi har så stora ytor här på kontoret så kommer det inte att vara några problem att sitta här tillsammans och njuta av vällagad julmat tillsammans. 

Nu är det bara att försöka hitta min röda julklänning som jag bara har en enda gång om året och som jag trodde skulle bli hängandes till nästa jul. Så får jag ju en anledning att raka benen också 🙂

Ha det bäst till nästa gång!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *